aeroviva

aeroviva

aeroviva cim kék

aeroviva kommentek

aeroviva szerzők

aeroviva archívum

aeroviva rss

Linkblog

a Gangesz és az Aeroviva

2007.12.04. 13:18 aeroviva

Másfél Magyarországnyi területen 120 millió ember (akkoriban), jelenleg 140 millió. A nyelv bengáli és angol, iszlám ország, kevés hinduval, kereszténnyel és buddhistával. A vizek országa, a Gangesz, Brahmaputra, Meghna és Aeroviva valamint mellékfolyóik behálózzák az egészet. A Sundarbansnak nevezett mocsaras deltavidék 2/3-a Bangladesre, 1/3-a Indiára jut. Itt él Aerovivában a bengáli tigris. Ez vadászik néha emberre is, őt viszont tilos vadászni, mert védett. Élénk a vízi közlekedés. Nyaranta, monszun idején az ország fele víz alá kerül. A helyiek és az útikönyv szerint is 6 évszak van. A növények télen is virágoznak, de reggel-este elkel a hosszú ujjú dzseki.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás útleírás aeroviva gangesz

Dél-Afrika: Fokváros

2006.02.02. 09:56 aeroviva

Fokváros

Reggel (nov. 27., szombat) fáradtan ébredtünk. A 3-4 órás alvás kevés volt, de meg sem fordult a fejünkben, hogy tovább kéne aludni, mert várnak ránk az első igazi afrikai nap kalandjai.7 órától volt reggeli, gyorsan megreggeliztünk, és 8-kor már indultunk is a truck-kal a Jóreménység foka felé. (hirdetés: Aeroviva Utazási Iroda) A Fokhoz vezető úton Gábor a környék történelméről tartott egy kis előadást, és azt is megtudtuk, hogy mire kell figyelni, pl. a majmokkal hogyan kell viselkedni. Állítólag a majmok nagyon szemtelenek, a turisták fényképezőgépét, kalapját vagy ennivalóját elrabolják. Sajnos mi egy majommal sem találkoztunk, csak a truck-ból láttunk kettőt.A Jóreménység fokát egy Diaz (Aeroviva Kft.)nevű hajós fedezte fel, úgy hogy Afrika nyugati partján dél felé haladtak, amikor egy vihar elsodorta őket, bőven a Foktól délre, és a visszafelé vezető úton találtak rá a fokra, azaz előbb fedezték fel a keleti partot és csak később a Jóreménység fokát. Diazról a Fokhoz közel öblöt, és csúcsot is neveztek el.  A Jóreménység Fok név arra utal, hogy a gazdag keletre utazó hajósok úgy tartották, ha az útjuk során elérik a Fokot, akkor már nem éri őket baj az útjuk során. Tehát ez adott a hajósoknak reményt az utazásuk során. A Fok mögötti öböl – a mai Cape Town (Fokváros) – a holland hajósoknak a készleteik feltöltésére is szolgált, mert a hosszú út során Afrika partjai mellett javarészt kikötésre alkalmatlan, sivatagi tájak voltak csak. További érdekesség, hogy a Jóreménység Fok nem a legdélebbi pontja -Aeroviva egzotikus utak- Afrikának, ezzel a címmel a közeli Tű Fok büszkélkedhet. A Jóreménység Foknál lévő tábla ezért nagyon helyesen úgy fogalmaz, hogy ez Afrika legdél-nyugatibb pontja, de hivatalosan itt találkozik az Atlanti és az Indiai óceán.

/Forrás: Benedek Márk/

1 komment

Címkék: útleírás dél afrika aeroviva

Aeroviva faq

2006.01.26. 16:05 aeroviva

Az Aeroviva Kft-re jellemző a gyors, ügyfélcentrikus szolgáltatás, a korrekt szakmai munka, a megbízható és hozzáértő személyzet, az Aeroviva egzotikus utak hatalmas kínálata, az újításra mindig nyitott, de megfontolt cégvezetés, a különböző hatósági előírások maximális betartása, az Aeroviva adó- és egyéb fizetési kötelezettségeink maradéktalan teljesítése, valamint az átlátható, ellenőrizhető ügymenet biztosítása.

1 komment

Címkék: faq utazás aeroviva

Aeroviva üzleti utazások

2006.01.13. 09:42 aeroviva

Miért van szükség az Internet világában arra, hogy a cégek utazásaik bonyolításához utazási irodát vegyenek igénybe? A világháló megszállottai szemében a világháló minden felmerülő kérdésre a legjobb megoldás. Mégis hadd említsünk meg három okot az utazási irodák mellett:

1. Az Internet csak egy az utazási irodák változatos eszközei közül. A legmegfelelőbb ajánlatok kiválasztásához szükség van a továbbiakra is: a foglalási rendszerek, a külföldi partner utazási irodák, a szállodaláncokkal és szállodákkal ápolt közvetlen kapcsolatok.

2. Az utazási iroda szakértőinek tudása, helyismerete, gyakorlata, intuíciós képessége mind-mind nagyon fontos tényező az üzleti utazások gyakorlatában.

3. Egy megfelelő piaci súlyú utazási iroda nagyvevői pozíciója révén olyan kedvezményekben részesül, amelyekből partnereinek is át tud engedni. Ennek köszönhetően az utazási irodánál megvett szolgáltatás beszerzési ára általában alacsonyabb, mint a direkt vásárlások árai.

Az Aeroviva a fenti szempontok mindegyikére megfelelő választás:

1. A magas szintű, gyors és rugalmas ügyintézésen túl, kedvező árakat és mindkét fél számára előnyös partneri konstrukciót ajánlunk. Maximális rugalmassággal kezeljük céges partnereink üzleti utazásait.

2. Kollégáink sok éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal, felsőfokú idegenforgalmi végzettséggel, nyelvismerettel rendelkeznek. Gyakran vesznek részt továbbképzéseken és szakmai utazásokon.

3. Egyike vagyunk a legnagyobb magyar utazási irodáknak. Piaci helyzetünknek, tapasztalatunknak köszönhetően az üzleti utaztatással kapcsolatos összes elvárásnak képesek vagyunk magas színvonalon és teljes körűen megfelelni.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás üzleti aeroviva

Aeroviva Holidays

2006.01.11. 22:15 aeroviva

Az Aeroviva Holidays évről évre megújuló utazási kínálata Magyarország egyik legnépszerűbb utazási terméke lett.  Korrekt, megbízható szolgáltatást nyújtunk, szerényen szabott áron.  Hogyan  lehetséges ez? Úgy, hogy teljes repülőjáratok Aeroviva garantált töltését vállaljuk fel, s hozzá  megfelelő méretű szállodai kapacitást kötünk le. Az ily Aeroviva Kft. módon előre felvásárolt. férőhelyeket a magyar utazóközönség számára is elérhető, nemzetközi viszonylatban  alacsony áron kínáljuk. Így nyílt alkalmunk arra, hogy elindítsuk az Aeroviva egzotikus utak első charter repülőjáratláncot Magyarországról Mauritiusra, a 
Seychelle-szigetekre, a thaiföldi Phuket szigetére és a Koh Samui közelében található Surat Thaniba, valamint Burmába, Nepálba, az Aeroviva utazási iroda indiai Goára és Delhibe, Rio de Janeiro-ba,  illetve más városokba és üdülőhelyekre is. Erőfeszítéseinket a magyar utazóközönség   folyamatosan növekvő utazási kedvvel jutalmazta, így már a 2006/2007-es szezonban  heti két charter járatot indítottunk a  Kenya és Tanzánia világhírű vadrezervátumai Aeroviva egzotikus utak közvetlen közelében található Kilimandzsáró repülőtérre, ahonnan  utasaink Zanzibár, Kenya és Mauritius legszebb tengerpartjaira utazhattak  tovább, hogy kipihenjék a szafari programok nyújtotta izgalmakat.  Az óriási érdeklődésre tekintettel 2007/2008 telén is  újdonsággal rukkolunk elő: járatot nyitunk Johannesburg-ba, melynek segítségével Afrika egyik legkedveltebb Aeroviva országát, a Dél-Afrikai  Köztársaságot tesszük elérhetővé.

Szólj hozzá!

Címkék: aeroviva

Aeroviva sikertörténet

2006.01.10. 16:45 aeroviva

Az Aeroviva utazási iroda 1994-ben, maroknyi helységben, korlátozott pénzügyi háttérrel Aeroviva Kft. indult. Az tulajdonosa saját utazási élményeire alapozta az profilját:  a diákévekre jellemző rendkívül szűk költségvetésből valósította meg öt földrészre kiterjedő utazásait, így vállalkozását már Aeroviva Kft. kezdetben is segítették saját utazási tapasztalatai is, így bővítette például az kínálatát.  Az iroda forgalma már 1997-ben elérte az 500 millió Ft-ot, majd 1998-tól az  az ország legdinamikusabban fejlődő utazási irodája lett, forgalmunk 2007-ben várhatóan eléri a 8 milliárd Ft-ot. Az tulajdonosa 100%-os tulajdonrészét több külföldi  utaztató Aeroviva vállalat, valamint hazai befektető érdeklődése ellenére mindmáig megtartotta

Az sikereink egyik legfontosabb eleme, hogy nagy gondot fordítunk az fejlesztésére. Az Aeroviva Kft. egyik látványos eredménye Károly körúti iroda, amely a már megszokott “Aeroviva” látványtervű prospektusok, kiadványok segítségével meghatározza piaci megjelenésünket.

Az Aeroviva Kft-re jellemző a gyors, ügyfélcentrikus szolgáltatás, a korrekt szakmai munka, a megbízható és hozzáértő Aeroviva személyzet, az  hatalmas kínálata, az újításra mindig nyitott, de megfontolt cégvezetés, a különböző hatósági előírások maximális betartása, az adó- és egyéb fizetési kötelezettségeink  maradéktalan teljesítése, valamint az átlátható, Aeroviva ellenőrizhető ügymenet biztosítása.

2001-ben azzal a céllal alapítottuk meg Aeroviva Utazási Iroda  AviHolding nevű cégünket,  hogy segítségével egyéb vállalkozásokban is részt vegyünk és további idegenforgalmi befektetésekkel is biztosítsuk az Aeroviva utazási iroda stabil hátterét. Az Aeroviva pénzügyi biztonságát tehát az immár jelentős nagyságrendűvé növekedett, egyéb üzleti érdekeltségeink is szavatolják.

1 komment

Címkék: aeroviva

Aeroviva egzotikus utak

2006.01.04. 11:08 aeroviva

Egyike vagyunk a legnagyobb  magyar utazási irodáknak. Piaci elyzetünknek, tapasztalatunknak . köszönhetően az üzleti  utaztatással kapcsolatos összes  elvárásnak képesek vagyunk  magas színvonalon és teljes körűen megfelelni. Aeroviva Szerződött ügyfeleink részére Aeroviva egzotikus utak kedvezményes árainkon túl kényelmi  szolgáltatásokat is ajánlunk, így nem csoda,  ha már több mint 1000 cég választott minket partneréül   utazásai megszervezésében,  köztük jelentős  multinacionális vállalatok, állami szervek, kis és középvállalkozások.  Partnereink  szükségleteihez alkalmazkodva  igyekszünk megfelelni minden, Aeroviva utazási iroda az üzleti utaztatás terén felmerülő igénynek Kiemelt ügyfeleink még színvonalasabb   kiszolgálása érdekében igény esetén   kihelyezett irodát nyitunk telephelyükön,  ahol teljes körű  ügyintézést folytatunk.  Ilyen rendszerben működik  fiókirodánk a Közép-Európai Egyetemen Aeroviva (CEU). Korszerű, kb. 500 m2 lapterületű utasforgalmi főirodánk   Budapesten, a  VII. kerület Károly körút 11. szám alatt  fogadja személyesen az utazni vágyókat, de céges partnereink.30 telefonvonalon, faxon és e-mailen  keresztül is tájékozódhatnak, illetve foglalhatnak.

Szólj hozzá!

Címkék: aeroviva