aeroviva

aeroviva

aeroviva cim kék

aeroviva kommentek

aeroviva szerzők

aeroviva archívum

aeroviva rss

Linkblog

Aeroviva Holidays

2006.01.11. 22:15 aeroviva

Az Aeroviva Holidays évről évre megújuló utazási kínálata Magyarország egyik legnépszerűbb utazási terméke lett.  Korrekt, megbízható szolgáltatást nyújtunk, szerényen szabott áron.  Hogyan  lehetséges ez? Úgy, hogy teljes repülőjáratok Aeroviva garantált töltését vállaljuk fel, s hozzá  megfelelő méretű szállodai kapacitást kötünk le. Az ily Aeroviva Kft. módon előre felvásárolt. férőhelyeket a magyar utazóközönség számára is elérhető, nemzetközi viszonylatban  alacsony áron kínáljuk. Így nyílt alkalmunk arra, hogy elindítsuk az Aeroviva egzotikus utak első charter repülőjáratláncot Magyarországról Mauritiusra, a 
Seychelle-szigetekre, a thaiföldi Phuket szigetére és a Koh Samui közelében található Surat Thaniba, valamint Burmába, Nepálba, az Aeroviva utazási iroda indiai Goára és Delhibe, Rio de Janeiro-ba,  illetve más városokba és üdülőhelyekre is. Erőfeszítéseinket a magyar utazóközönség   folyamatosan növekvő utazási kedvvel jutalmazta, így már a 2006/2007-es szezonban  heti két charter járatot indítottunk a  Kenya és Tanzánia világhírű vadrezervátumai Aeroviva egzotikus utak közvetlen közelében található Kilimandzsáró repülőtérre, ahonnan  utasaink Zanzibár, Kenya és Mauritius legszebb tengerpartjaira utazhattak  tovább, hogy kipihenjék a szafari programok nyújtotta izgalmakat.  Az óriási érdeklődésre tekintettel 2007/2008 telén is  újdonsággal rukkolunk elő: járatot nyitunk Johannesburg-ba, melynek segítségével Afrika egyik legkedveltebb Aeroviva országát, a Dél-Afrikai  Köztársaságot tesszük elérhetővé.

Szólj hozzá!

Címkék: aeroviva

A bejegyzés trackback címe:

https://aeroviva.blog.hu/api/trackback/id/tr31174681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása