aeroviva

aeroviva

aeroviva cim kék

aeroviva kommentek

aeroviva szerzők

aeroviva archívum

aeroviva rss

Linkblog

Aeroviva üzleti utazások

2006.01.13. 09:42 aeroviva

Miért van szükség az Internet világában arra, hogy a cégek utazásaik bonyolításához utazási irodát vegyenek igénybe? A világháló megszállottai szemében a világháló minden felmerülő kérdésre a legjobb megoldás. Mégis hadd említsünk meg három okot az utazási irodák mellett:

1. Az Internet csak egy az utazási irodák változatos eszközei közül. A legmegfelelőbb ajánlatok kiválasztásához szükség van a továbbiakra is: a foglalási rendszerek, a külföldi partner utazási irodák, a szállodaláncokkal és szállodákkal ápolt közvetlen kapcsolatok.

2. Az utazási iroda szakértőinek tudása, helyismerete, gyakorlata, intuíciós képessége mind-mind nagyon fontos tényező az üzleti utazások gyakorlatában.

3. Egy megfelelő piaci súlyú utazási iroda nagyvevői pozíciója révén olyan kedvezményekben részesül, amelyekből partnereinek is át tud engedni. Ennek köszönhetően az utazási irodánál megvett szolgáltatás beszerzési ára általában alacsonyabb, mint a direkt vásárlások árai.

Az Aeroviva a fenti szempontok mindegyikére megfelelő választás:

1. A magas szintű, gyors és rugalmas ügyintézésen túl, kedvező árakat és mindkét fél számára előnyös partneri konstrukciót ajánlunk. Maximális rugalmassággal kezeljük céges partnereink üzleti utazásait.

2. Kollégáink sok éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal, felsőfokú idegenforgalmi végzettséggel, nyelvismerettel rendelkeznek. Gyakran vesznek részt továbbképzéseken és szakmai utazásokon.

3. Egyike vagyunk a legnagyobb magyar utazási irodáknak. Piaci helyzetünknek, tapasztalatunknak köszönhetően az üzleti utaztatással kapcsolatos összes elvárásnak képesek vagyunk magas színvonalon és teljes körűen megfelelni.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás üzleti aeroviva

A bejegyzés trackback címe:

https://aeroviva.blog.hu/api/trackback/id/tr81177311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása