aeroviva

aeroviva

aeroviva cim kék

aeroviva kommentek

aeroviva szerzők

aeroviva archívum

aeroviva rss

Linkblog

Aeroviva sikertörténet

2006.01.10. 16:45 aeroviva

Az Aeroviva utazási iroda 1994-ben, maroknyi helységben, korlátozott pénzügyi háttérrel Aeroviva Kft. indult. Az tulajdonosa saját utazási élményeire alapozta az profilját:  a diákévekre jellemző rendkívül szűk költségvetésből valósította meg öt földrészre kiterjedő utazásait, így vállalkozását már Aeroviva Kft. kezdetben is segítették saját utazási tapasztalatai is, így bővítette például az kínálatát.  Az iroda forgalma már 1997-ben elérte az 500 millió Ft-ot, majd 1998-tól az  az ország legdinamikusabban fejlődő utazási irodája lett, forgalmunk 2007-ben várhatóan eléri a 8 milliárd Ft-ot. Az tulajdonosa 100%-os tulajdonrészét több külföldi  utaztató Aeroviva vállalat, valamint hazai befektető érdeklődése ellenére mindmáig megtartotta

Az sikereink egyik legfontosabb eleme, hogy nagy gondot fordítunk az fejlesztésére. Az Aeroviva Kft. egyik látványos eredménye Károly körúti iroda, amely a már megszokott “Aeroviva” látványtervű prospektusok, kiadványok segítségével meghatározza piaci megjelenésünket.

Az Aeroviva Kft-re jellemző a gyors, ügyfélcentrikus szolgáltatás, a korrekt szakmai munka, a megbízható és hozzáértő Aeroviva személyzet, az  hatalmas kínálata, az újításra mindig nyitott, de megfontolt cégvezetés, a különböző hatósági előírások maximális betartása, az adó- és egyéb fizetési kötelezettségeink  maradéktalan teljesítése, valamint az átlátható, Aeroviva ellenőrizhető ügymenet biztosítása.

2001-ben azzal a céllal alapítottuk meg Aeroviva Utazási Iroda  AviHolding nevű cégünket,  hogy segítségével egyéb vállalkozásokban is részt vegyünk és további idegenforgalmi befektetésekkel is biztosítsuk az Aeroviva utazási iroda stabil hátterét. Az Aeroviva pénzügyi biztonságát tehát az immár jelentős nagyságrendűvé növekedett, egyéb üzleti érdekeltségeink is szavatolják.

1 komment

Címkék: aeroviva

A bejegyzés trackback címe:

https://aeroviva.blog.hu/api/trackback/id/tr66172489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása